Σχηματοποίηση εγχύσεων ηλεκτρονικής

August 4, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχηματοποίηση εγχύσεων ηλεκτρονικής

Χωρίς μας που παρατηρούμε, τα μικροσκοπικά πλαστικά μέρη κάνουν όλο και περισσότερο τις επιδρομές στις ζωές μας: στα αυτοκίνητα, ιατρική τεχνολογία, κινητά τηλέφωνα και wearables. Οι αυξανόμενοι αριθμοί αυτών των μικροϋπολογιστής-μερών αποτελούνται από τη σιλικόνη. Αλλά ποιες προκλήσεις η σχηματοποίηση μικροϋπολογιστής-εγχύσεων θέτει για τους επεξεργαστές; Είναι η υγρή σιλικόνη, που βλέπει την όλο και περισσότερο διαδεδομένη χρήση, κάνοντας διαδικασίες πιό σύνθετες από είναι ήδη για τη θερμοπλαστική; Και πού το ταξίδι θα πάρει εμάς-πώς μακριά μπορεί τα όρια αυτών που είναι εφικτός ωθείται;

 

Η τάση προς τη μικρογράφηση έχει κερδίσει την ιδιαίτερη ορμή τα τελευταία χρόνια. Πολλοί προϊόν-και με τους τα μέρη που γίνονται -γίνονται μικρότεροι, πιό ευγενικά σύνθετοι και συμπαγέστεροι. Η σχηματοποίηση μικροϋπολογιστής-εγχύσεων χρησιμοποιείται για να παραγάγει πολλά από αυτά τα σύνθετα, λεπτά μέρη. Στην ιατρική τεχνολογία, τα παραδείγματα περιλαμβάνουν τους αυξανόμενους αριθμούς ελάχιστα της εισβολής διαδικασιών ή τις νέες μεθόδους ανάλυσης. Μια άλλη ομάδα-στόχος για την μικροϋπολογιστής-σχηματοποίηση είναι καταναλωτικά ηλεκτρονικά με τα πολύ μικρά ηλεκτρονικά και οπτικά τμήματα ακρίβειας για τα smartphones, μεταξύ άλλων.

Προτείνετε τη λογική λύση σύμφωνα με την απαίτηση επεξεργασίας πελατών ′ s. Συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, το δομικό σχέδιο, φορμάρει το σχέδιο, την κατασκευή φορμών και τη φόρμα εγχύσεων.

Η ποιότητά μας είναι μέσω του σχεδίου: Προσεκτικά σχεδιασμένο σχέδιο διαδικασίας για να εξασφαλίσει την ποιότητα και τη σταθερότητα των προϊόντων.

Εξετάζουμε cose από το σχέδιο: Η απλή (συνοπτική) δομή προϊόντων πραγματοποιεί τη σταθερότητα του προϊόντος στη μαζική παραγωγή.

Σχεδιάζουμε το τέλειο σχέδιο διαδικασίας, εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι σταθερή, το κόστος είναι χαμηλό.